[Nynal] žádost o unban
Pravidla fóra
- Zákaz Flame, Spamu, Posthuntu a Off Topiců
- Zákaz postování obrázků nesouvisejících s tématem (facepalm atp.)
- Obrázky související s tématem vkládejte do code, pomocí odkazu nebo rozkliknutelné miniatury.
- Zákaz reklamy, vulgarit a i nicků porušující toto pravidlo
- Témata musí mít konkrétní název, který postihuje řešenou věc.
- Jakékoliv porušení pravidel bude potrestáno smazáním postu, případně celého topicu a odměněno warnem. V případě dalšího opakování bude udělen ban o délce určené GM Teamem v závislosti na provinění.
- Každé téma musí mít povinně v názvu přesně uvedené, o jaký přestupek se jedná a nick hříšníka.
- Bez důkazu (screeny, video apod.) neusvědčovat hráče, nebo to bude považované za úmyslné pošpinění pověsti hráče. Za to můžete být i potrestáni!
- Podle možnosti screeny uploadovat na http://www.imgup.cz . Videa dle vašich možností.
- Screeny na fóru nesmí být jakkoliv upravené, oříznuté či jinak modifikované. Pokud tak bude učiněno, screen se nebude brát jako důkaz k danému případu.
- Nenavrhovat ban, mute apod . Od toho je tady tabulka prohřešků a jejich trestu + možná úprava od Gm nebo Admina
- Přispívejte pouze tehdy, máte-li něco podstatného k tématu, například jste-li poškozeni nebo máte podklady, dokazující vinu či nevinu.
- Příklad názvu topicu: "Párek - FlyHack"
- Zákaz Flame, Spamu, Posthuntu a Off Topiců
- Zákaz postování obrázků nesouvisejících s tématem (facepalm atp.)
- Obrázky související s tématem vkládejte do code, pomocí odkazu nebo rozkliknutelné miniatury.
- Zákaz reklamy, vulgarit a i nicků porušující toto pravidlo
- Témata musí mít konkrétní název, který postihuje řešenou věc.
- Jakékoliv porušení pravidel bude potrestáno smazáním postu, případně celého topicu a odměněno warnem. V případě dalšího opakování bude udělen ban o délce určené GM Teamem v závislosti na provinění.
- Každé téma musí mít povinně v názvu přesně uvedené, o jaký přestupek se jedná a nick hříšníka.
- Bez důkazu (screeny, video apod.) neusvědčovat hráče, nebo to bude považované za úmyslné pošpinění pověsti hráče. Za to můžete být i potrestáni!
- Podle možnosti screeny uploadovat na http://www.imgup.cz . Videa dle vašich možností.
- Screeny na fóru nesmí být jakkoliv upravené, oříznuté či jinak modifikované. Pokud tak bude učiněno, screen se nebude brát jako důkaz k danému případu.
- Nenavrhovat ban, mute apod . Od toho je tady tabulka prohřešků a jejich trestu + možná úprava od Gm nebo Admina
- Přispívejte pouze tehdy, máte-li něco podstatného k tématu, například jste-li poškozeni nebo máte podklady, dokazující vinu či nevinu.
- Příklad názvu topicu: "Párek - FlyHack"
• Stránka 1 z 1
[Nynal] žádost o unban
Mateo můžeš se podívat do těch logů ? A ještě do logu mé storeland buňky kde jsem si to jablko vycraftil ještě před fightem
, a nezavírej ten topic neustále rád bych to vyřešil a ještě bych počkal na vyjádření někoho jiného z AT já stebou nechci jednat arogantně ale zkus se na to podívat z mého pohledu zabanuješ mě na základě že jsem neměl nic na heal a ani gba přitom jsem si snědl gba a dál k tobě perlu taky na konci toho fightu mi gba už skončilo to ti praskla helma a stál si u toho stromu pak jsem tě zabil protože si chvíli nic nedělal taky v tu chvíli sem měl zhruba 6 HP od toho jak si mi dal ránu a byly tam chvíle když jsem měl gba tak si mi na ránu vzal 7 srdcí to jsem se musel vyhýbat aby se to zregenerovalo.

Re: [Nynal] žádost o unban
Zkus napsat těch topiců ještě tak 10-15, možná ti to pomůže.
Pořád nic?
Ban zůstává. CT ti uděluje možnost koupit si unban.
Pokud neumíš jednat slušně, nejednej vůbec.
Ban zůstává.
Pořád nic?

Jak by bylo tobě kdyby sis dal Gba, a zabil ho a admin ti řekne že máš nějaký hack na heal a dá ti ban i přes to že si měl GBA. Nechci mít zde mít ban chci tu pořád občasně hrát a odpočinout si tu 

Apatch píše:...Nechci mít zde mít ban chci tu pořád občasně hrát a odpočinout si tu
Proto si ještě před pár dny obcházel ban?
- MateoCZE
-
Čteš vůbec, co ti píšu?
Neustále jsou s tebou problémy, buď s tím, jak se projevuješ, případně že přímo porušuješ jasně daná a zažitá pravidla serveru (viz. obcházení banu).
Těžko se ti někdo jiný z CT vyjádří, když tě nikdo při boji nesledoval (jediným svědkem může být pohron, který, tuším, v tu chvíli byl ingame se mnou).
Tvoje "argumenty" se neustále opakují, ideálně se snažíš házet špínu na co nejvíce lidí okolo. Ban zůstává; pokud se chce vyjádřit někdo jiný z CT, nechť tak učiní. Při dalším založeném topicu očekávej trest i na fóru.
Lock.
-> což by ti ani tak nemělo poskytnout takovou výhodu
Ano, prohledával jsem logy v místě, kde se bojovalo (radius kolem 75 blocků).
Nemluvě o zajímavém movementu.
Neustále jsou s tebou problémy, buď s tím, jak se projevuješ, případně že přímo porušuješ jasně daná a zažitá pravidla serveru (viz. obcházení banu).
Jak by bylo tobě
Pokud mě opravdu chcete zabanovat za hack client tak dobře
ještě bych počkal na vyjádření někoho jiného z AT
Těžko se ti někdo jiný z CT vyjádří, když tě nikdo při boji nesledoval (jediným svědkem může být pohron, který, tuším, v tu chvíli byl ingame se mnou).
Tvoje "argumenty" se neustále opakují, ideálně se snažíš házet špínu na co nejvíce lidí okolo. Ban zůstává; pokud se chce vyjádřit někdo jiný z CT, nechť tak učiní. Při dalším založeném topicu očekávej trest i na fóru.
Lock.
It's back!
• Stránka 1 z 1
Zpět na Archiv od 1.9.16 do 1.9.17 - Bany