[Návrh] Periodická tabulka
Pravidla fóra
- Zákaz Flame, Spamu, Posthuntu a Off Topiců
- Zákaz postování obrázků nesouvisejících s tématem (facepalm atp.)
- Obrázky související s tématem vkládejte do code, pomocí odkazu nebo rozkliknutelné miniatury.
- Zákaz reklamy, vulgarit a i nicků porušující toto pravidlo
- Témata musí mít konkrétní název, který postihuje řešenou věc.
- Jakékoliv porušení pravidel bude potrestáno smazáním postu, případně celého topicu a odměněno warnem. V případě dalšího opakování bude udělen ban o délce určené GM Teamem v závislosti na provinění.
- Každé téma musí mít povinně v názvu označení, jde-li o návrh stavby, nebo již postavenou stavbu.
- Označení:
- [Návrh] - Návrh/nápad na stavbu.
- [Stavba] - Už postavená stavba.
- Příklad názvu topicu: "[Návrh] Kdo mi pomůže se stavbou Minas Tirith?
- Zákaz Flame, Spamu, Posthuntu a Off Topiců
- Zákaz postování obrázků nesouvisejících s tématem (facepalm atp.)
- Obrázky související s tématem vkládejte do code, pomocí odkazu nebo rozkliknutelné miniatury.
- Zákaz reklamy, vulgarit a i nicků porušující toto pravidlo
- Témata musí mít konkrétní název, který postihuje řešenou věc.
- Jakékoliv porušení pravidel bude potrestáno smazáním postu, případně celého topicu a odměněno warnem. V případě dalšího opakování bude udělen ban o délce určené GM Teamem v závislosti na provinění.
- Každé téma musí mít povinně v názvu označení, jde-li o návrh stavby, nebo již postavenou stavbu.
- Označení:
- [Návrh] - Návrh/nápad na stavbu.
- [Stavba] - Už postavená stavba.
- Příklad názvu topicu: "[Návrh] Kdo mi pomůže se stavbou Minas Tirith?
• Stránka 1 z 1
Re: [Návrh] Periodická tabulka
JaMMeX píše:Pomůže mi tedy někdo?
Zřejmě je to nežádaná věc a redstone na serveru stejně občas zadrhává kvůli protekcím vůči lagům...
Chceš vědět co se dělo před Minecraftem? Kdo a kde je teď Herobrine? Jakou roli má v Minecraftu Notch a kdo je to vlastně Steve?
Tak to si musíš přečíst příběh Před Minecraftem. : )

Chceš si zahrát mapu kterou jsem vytvořil?
Klikni na Achievement a stáhni si ji v popisu videa
Tak to si musíš přečíst příběh Před Minecraftem. : )

Chceš si zahrát mapu kterou jsem vytvořil?
Klikni na Achievement a stáhni si ji v popisu videa

JaMMeX píše:Ahoj, po nějaké době jsem zjistil že jsem na Redstone ani né pokročilý tak sem se rozhodl postavit takovou lehčí stavbičku a ta bude Periodická tabulka, vypsal sem všech 118 prvků a po kliknutí na páku, se na displeji zobrazí zkratka prvku, oxidační čísla a latinský název... Příklad : Kliknete na Kobalt a vyjede vám na displeji :
CO
Cobaltum
-1,0,1,2,3,4,5
A tady jsem se celkem slušně zadrhnul, neznám žádný displej na písmena, znám sedmisegmantak, ale tam vypadá stejně písmeno O jako D a ještě B vypadá jako 8 a tak potřebuji nějakou stránku, mapu screen nebo tak něco na ten displej, pak bude stavbička pokračovat.....
Děkuji
JaMMeX
Ahoj četl jsem to asi dvakrát a pocopil jsem to tak že asi newíš jak se staví dotyčné Písmena jestli je to tak tak ti poradim in game.

PetrBulik píše:Periodická tabulka s humorem http://vtipy.yin.cz/o-skole/4/periodicka-tabulka-prvku/
Tohle se tu řešilo už před 3 roky

''Armádní program pro noční operace. Stisknutím růžového tlačítka s bíločernými puntíky odpálíte raketu.''
• Stránka 1 z 1